Јулски рок – Резултати испита из изборног предмета Биоетика 3 за студенте који су наставу слушали на Ретикулуму

Биоетика 3 Списак студената који су испит из предмета Биоетика 3 положили преко задатака је прилогу. Студенти који нису положили могу испит полагати у августовском року слањеm решених задатака на адресу mfub.ethics@yahoo.com до 12.08.2020. Задаци и презентација „Етички принципи“ коју је потребно прегледати да бисте савладали примену етичких принципа у решавању задатака остају исти (можете их наћи на ретикулуму). Молимо студенте који су положили да донесу попуњену белу испитну пријаву са холограмом и убаце је у обележену кутију испред огласне табле Катедре хуманистичких наука. Уписивање индекса ће бити накнадно организовано.…

Детаљније

Прва помоћ – јулски испитни рок

ОБАВЕШТЕЊЕ Испит из предмета Прва помоћ у јулском испитном року , који је био заказан за петак 24.07.2020. године се одлаже, због великог броја пријављених студената. Информације о термину следећег испита добићете накнадно.    

Детаљније

Фармакологија са токсикологијом -⁠ Обавештење за демонстраторе

Моле се студенти који су обављали дужност демонстратора током школске 2019/2020 да доставе своје картоне ради евиденције броја одржаних часова демонстратуре.      

Детаљније