Клиничка патофиза – ОАС обавештење за ЈУЛСКИ Испитни рок 2020 год

ОБАВЕШТЕЊЕ СТУДЕНТИМА ОАС СЕСТРИНСТВA о времену одржавања ЈУЛСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за ПРЕДМЕТ КЛИНИЧКА ПАТОФИЗИОЛОГИЈА   ПОТВРЂИВАЊЕ ИСПИТА: У  Среду, 15.07.2020.  год. од 10 до 12 часова за све студенте који долазе лично да донесу пријаву и од 10 до 20 часова за пријаву путем          е-маила секретара института ( redzep.bajram@med.bg.ac.rs ) .    Тест:  Tест ће се одржати  20.07.2020.  год у 11 часова у Семинарској сали у Др Суботића бр9   Напомена студентима: Студенти су у обавези да на усмени испит донесу белу испитну пријаву, потписану и уредно и читко попуњену…

Детаљније

Потврда испита у јулском испитном року – Патолошка физиологија

Универзитет у Београду Медицински факултет Институт за патолошку физиологију ОБАВЕШТЕЊЕ о времену одржавања ЈУЛСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за предмет Патолошка физиологија ПОТВРЂИВАЊЕ ИСПИТА: За студенте који су наставу из Патолошке физиологије слушали у току академске 2019/2020. године, потрвђивање испита вршиће се преко платформе „Ретикулум“ у одељку „Потврђивање испита“ у оквиру курса „Патофизиологија – 2020“ у среду, 15.07.2020. године од 8 до 20 часова. Потребно је да студенти са својих налога обаве потврду испита и да прате процедуру приликом потврде (одговорите да ли потврђујете излазак на испит, из падајућег менија изаберите име и презиме испитивача, упишите редни број под којим се Ваше име налази…

Детаљније

Патолошка физиологија – Oбавештење за ЈУЛСКИ Испитни рок 2020 год

ОБАВЕШТЕЊЕ о времену одржавања ЈУЛСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за предмет Патолошка физиологија   ПОТВРЂИВАЊЕ ИСПИТА: За студенте који су наставу из Патолошке физиологије слушали у току академске 2019/2020. године, потрвђивање испита вршиће се преко платформе „Ретикулум“ у одељку „Потврђивање испита“ у оквиру курса „Патофизиологија – 2020“ од 8 часова 15.07.2020 године до 20 часова 15.07.2020.године. Потребно је да студенти са својих налога обаве потврду испита и да прате процедуру приликом потврде (одговорите да ли потврђујете излазак на испит, из падајућег менија изаберите име и презиме свог испитивача, упишите редни број под…

Детаљније

Испит из изборног предмета Биохемијске особености појединих ткива у јулском испитном року

Испит из изборног предмета Биохемијске особености појединих ткива у јулском испитном року   Испит из изборног предмета Биохемијске особености појединих ткива ће се одржати online, у понедељак, 20. јула у 11 часова, на Ретикулум платформи (http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/). Детаљне информације о испиту можете пронаћи на курсу изборног предмета.     У Београду,                                                                                                                                                          Организатори курса јул 2020.    

Детаљније

Обавештење о одржавању испита из изборног предмета Програмирана ћелијска смрт

Испит из изборног предмета Програмирана ћелијска смрт – биохемијске карактеристике у јулском испитном року   Испит из изборног предмета Програмирана ћелијска смрт – биохемијске карактеристике ће се одржати online, у понедељак, 20. јула у 11 часова, на Ретикулум платформи (http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/). Детаљне информације о испиту можете пронаћи на курсу изборног предмета.       У Београду,                                                                                                                                                          Организатори курса 13. јул 2020.    

Детаљније

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ССС полагање из Основа клиничке биохемије у Јулском испитном року 2020.

OБAВEШTEЊE   Испит из Oснoвa клиничкe биoхeмиje нa струкoвним спeциjaлистичким студиjaмa ћe сe oбaвити у утoрaк, 22.07.2020. гoдинe у 14:30h у лaбoрaтoриjи Институтa зa мeдицинску биoхeмиjу (I спрaт, лaбoрaтoриja прoф. др Aлeксaндрe Исaкoвић). Moлe сe сви студeнти дa нa испит пoнeсу бeлу приjaву сa хoлoгaрaмoм.   Бeoгрaд, 13.07.2020. гoдинe Кaтeдрa зa спeциjaлистичку нaстaву из клиничкe биoхeмиje    

Детаљније

Др Филип Милановић

Др Филип Милановић приступиће јавној одбрани завршног академског специјалистичког рада под називом «ПРОЦЕНА УСПЕШНОСТИ ПРИМЕНЕ ПЛАЗМЕ ОБОГАЋЕНЕ ТРОМБОЦИТИМА НА РЕГЕНЕРАТИВНУ СПОСОБНОСТ ХРСКАВИЦЕ КОД СПОРТСКИХ ПОВРЕДА ЗГЛОБА КОЛЕНА» дана 24.07.2020. године у 11 часова у слушаоници на II спрату Секретаријата Факултета. Јавна одбрана рада обавиће се пред Комисијом у саставу: проф. др Марко Кадија, председник, доц. др Дубравка Алексић и проф. др Лазар Стијак, ментор.      

Детаљније

Др Ана Цветков

Др Ана Цветков приступиће јавној одбрани завршног академског специјалистичког рада под називом «МАРКЕРИ БУБРЕЖНЕ СЛАБОСТИ У ОСОБА СА ДИЈАБЕТЕСОМ ТИП 2» дана 23.07.2020. године у 11 часова у слушаоници на II спрату Секретаријата Факултета. Јавна одбрана рада обавиће се пред Комисијом у саставу: проф. др Радомир Наумовић, председник, доц. др Предраг Ерцег и проф. др Теодора Бељић Живковић, ментор.

Детаљније

ДР МИХАЈЛО ФАРКИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР МИХАЈЛО ФАРКИЋ бранити рад под називом „ПЕРИПРОЦЕДУРАЛНЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ КОД БОЛЕСНИКА СА СТЕНОЗОМ ГЛАВНОГ СТАБЛА ЛЕВЕ КОРОНАРНЕ АРТЕРИЈЕ ЛЕЧЕНИХ ПЕРКУТАНОМ КОРОНАРНОМ ИНТЕРВЕНЦИЈОМ“ дана 20.07.2020. године са почетком у 9 часова у слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР ДРАГАНА УНИЋ-СТОЈАНОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР ДРАГАНА УНИЋ-СТОЈАНОВИЋ бранити рад под називом „ПОСТОПЕРАТИВНА ТЕРАПИЈА БОЛА КОД КАРДИОХИРУРШКИХ БОЛЕСНИКА“ дана 17.07.2020. године са почетком у 13 часова у слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.      

Детаљније