Обавештење за специјализанте Медицине спорта – предиспитни тест

Обавештење за специјализанте Медицине спорта – предиспитни тест за полагање специјалистичког испита за априлски испитни рок бити држан 10. јуна у 10.00часова.

Детаљније

Потпис за двосеместралну наставу за специјализанте Имунологије

Потпис за двосеместралну наставу за специјализанте Имунологије ће се обавити 23. јун 2020. године од 11 до 13часова у просторијама имунолошке лабораторије

Детаљније

ПОТПИС ЗА ДВОСЕМЕСТРАЛНУ НАСТАВУ ЗА СПЕЦИЈАЛИЗАНТЕ РАДИОЛОГИЈЕ

ПОТПИС ЗА ДВОСЕМЕСТРАЛНУ НАСТАВУ ЗА СПЕЦИЈАЛИЗАНТЕ РАДИОЛОГИЈЕ ЋЕ СЕ ОБАВИТИ 19.6.2020. ГОДИНЕ У ОДСЕКУ ПУЛМОРАДИОЛОГИЈЕ, КЛИНИКЕ ЗА ПУЛМОЛОГИЈУ ПО СЛЕДЕЋЕМ РАСПОРЕДУ: -⁠за трећу (III) годину у 10.00 сати -⁠за четврту (IV) годину у 12.00 сати Молим представнике специјализаната да донесу индексе за све колеге одговарајуће године да бисмо испоштовали неопходне мере заштите. Проф.др Ружа Стевић Шеф катедре за последипомску наставу из радиологијe

Детаљније

Специјализанти Ургентне медицине

Специјализанти Ургентне медицине треба да се јаве шефу Катедре, проф. др Ани Шијачки, 19.06.2020. године од 9 до 12h, Центар за НИР, да би добили потпис за одслушану специјалистичку двосеместралну наставу за школску 2019/2020. годину (други семестар).

Детаљније

Потписивање индекса специјализантима Гинекологије и акушерства

Потписивање индекса специјализантима Гинекологије и акушерства који се налазе на двосеместралној настави, биће 19. јуна 2020. године, на Клиници за гинекологију и акушертво, КЦ Србије.

Детаљније

Катедра за трансфузиологију

Шеф Катедре за трансфузиологију, Мирјана Ковач, потписиваће индексе специјализантима који се налазе на двосеместралној настави, 22. јуна од 10 до 12 часова у својој канцеларији у Институту за трансфузију крви Србије.    

Детаљније

Специјализанти епидемиологије

Специјализанти епидемиологије треба да се јаве шефу Катедре за специјалистичку наставу из епидемиологије 12.06.2020. године од 9 до 14часова на Институт за епидемиологију да би добили потпис за одслушану специјалистичку двосеместралну наставу за школску 2019/2020. годину (други семестар).

Детаљније

СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ ПЕДИЈАТРИЈЕ

СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ ПЕДИЈАТРИЈЕ КОЈИ СЕ ТРЕНУТНО НАЛАЗЕ НА ДВОСЕМЕСТРАЛНОЈ НАСТАВИ, ПОТПИС ШЕФА КАТЕДРЕ МОГУ ДОБИТИ 22.06.2020. ГОДИНЕ. ПРЕДАЈА ИНДЕКСА ЈЕ ДО 10 ЧАСОВА НА ИНСТИТУТУ ЗА МАЈКУ И ДЕТЕ, А ПОДИЗАЊЕ ИНДЕКСА ЈЕ 23.06.2020. ДО 14 ЧАСОВА.

Детаљније

Др Кристина Живановић

Др Кристина Живановић приступиће јавној одбрани завршног академског специјалистичког рада под називом «ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА БОЛА КОД ГЕРИЈАТРИЈСКЕ ПОПУЛАЦИЈЕ» дана 12.06.2020. године у 11 часова у свечаној сали Секретаријата Факултета. Јавна одбрана рада обавиће се пред Комисијом у саставу: проф. др Љубица Константиновић, председник, проф. др Наташа Мујовић и доц. др Александра Видаковић, ментор

Детаљније