Испит из предмета Основе неурологије и нега неуролошких болесника

ОБАВЕШТЕЊЕ О ТЕРМИНУ ПОЛАГАЊА ИСПИТА  ОАС СЕСТРИНСТВA Jунски  испитни рoк ПРЕДМЕТ:  Основе неурологије и нега неуролошких болесника   Обавештавају се студенти ОАС Сестринство да ће се испит из прeдмeтa  Основе неурологије и нега неуролошких болесника одржати 1.06.2020. у 11,00 чaсoвa  у амфитеатру Анатомског института.   Рукoвoдилaц прeдмeтa: Прoф. др Јасна Зидверц Трајковић      

Детаљније

Испит „ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА МЕТОДОЛОГИЈА НАУЧНОГ ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ – ДОБРА ЛАБОРАТОРИЈСКА ПРАКСА“

Испит „ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА МЕТОДОЛОГИЈА НАУЧНОГ ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ – ДОБРА ЛАБОРАТОРИЈСКА ПРАКСА“ (тест и есеј) за студенте специјалистичких академских студија (априлски испитни рок) одржаће се 03.06.2020. године у 12 часова у  просторијама Института за фармакологију, клиничку фармакологију и токсикологију, Др Суботића старијег 1. На испит донети  индекс и студентску пријаву.    

Детаљније

Предиспитни тест за специјализанте Радиологије

Предиспитни тест за специјализанте Радиологије који су пријавили специјалистички испит за априлски испитни рок 2020. године, биће одржан 10.06.2020. године у 10h, амфитеатар Анатомског института.

Детаљније

Предиспитни тест за специјализанте Интерне медицине

Предиспитни тест за специјализанте Интерне медицине који су пријавили специјалистички испит за априлски испитни рок 2020. године, биће одржан 10.06.2020. године у 09h, Клиника за ендокринологију, КЦ Србије. Предиспитни тест за специјализанте Интерне медицине који планирају да пријаве специјалистички испит за јунско-јулски испитни рок 2020. године, биће одржан 17.06.2020. године у 09h, Клиника за ендокринологију, КЦ Србије.

Детаљније

Предиспитни тест за специјализанте Гинекологије и акушерства

Предиспитни тест за специјализанте Гинекологије и акушерства који су пријавили специјалистички испит за априлски испитни рок 2020. године, биће одржан 09.06.2020. године у 12h, Клиника за гинекологију и акушерство, КЦ Србије.

Детаљније

Предиспитни тест за специјализанте Клиничке фармакологије

Предиспитни тест за специјализанте Клиничке фармакологије који су пријавили специјалистички испит за априлски испитни рок 2020. године, биће одржан 11.06.2020. године у 13h, на Институту за фармакологију. Предиспитни тест за специјализанте Клиничке фармакологије који планирају да пријаве специјалистички испит за јунско-јулски испитни рок 2020. године, биће одржан 18.06.2020. године у 13h, на Институту за фармакологију.

Детаљније

Предиспитни тест за специјализанте Епидемиологије

Предиспитни тест за специјализанте Епидемиологије који су пријавили специјалистички испит за АПРИЛСКИ ИСПИТНИ РОК је 12.06.2020. године у 15 часова на Институту за епидемиологију (просторија где се одржавала теоријска настава). Предиспитни тест за специјализанте Епидемиологије који планирају да пријаве специјалистички испит за ЈУНСКО-ЈУЛСКИ ИСПИТНИ РОК је 19.06.2020. године у 15 часова на Институту за епидемиологију (просторија где се одржавала теоријска настава).

Детаљније

ДР СВЕТЛАНА МАРКОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР СВЕТЛАНА МАРКОВИЋ бранити рад под називом „КЛИНИЧКО-ПАТОЛОШКА КОРЕЛАЦИЈА КОД НОВОРОЂЕНЧАДИ СА СУМЊОМ НА ПОСТОЈАЊЕ КОНГЕНИТАЛНОГ МЕГАКОЛОНА“ дана 05.06.2020. године са почетком у 11 часова у свечаној сали Секретаријата Факултета.

Детаљније

Јунски испитни рок из предмета ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА МЕТОДОЛОГИЈА НАУЧНОГ ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ – ДОБРА ЛАБОРАТОРИЈСКА ПРАКСА

Тест и есеј из предмета ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА МЕТОДОЛОГИЈА НАУЧНОГ ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ -⁠ ДОБРА ЛАБОРАТОРИЈСКА ПРАКСА за студенте докторских студија ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ одржаће се у СРЕДУ, 3. ЈУНА 2020. ГОДИНЕ У 12 ЧАСОВА у просторијама Института за фармакологију, клиничку фармакологију и токсикологију, Др Суботића старијег 1.

Детаљније

Медицина и друштво-⁠ ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Обавештавају се студенти који полажу испит из Медицине и друштва у Јунском 1 испитном року да ће се испит одржати у уторак 2.06.2020. у 12h али у 3 амфитеатра Патологија, Силос и Анатомија. Распоред студената по амфитеатрима ће бити накнадно објављен. До промене је дошло да би се испоштовале епидемиолошке мере Медицинског факултета.   Катедра хуманистичких наука      

Детаљније